Doživotná garancia MTL800

Doživotná garancia MTL800
Fieldset
Tomáš Sýkora
10. 3. 2023
0 komentárov

V prípade, že príde k neoprávnenému vniknutiu alebo vlámaní do Vášho domova v dôsledku nedovoleného prekonania vstupu, kde je osadená cylindrická vložka Mul-T-Lock MTL™800, výrobca Vám vymení cylindrickú vložku za novú MTL™800 vrátane 5ks nových kľúčov.

 

PREJSŤ NA CYL. VLOŽKU MTL800

 

Podmienky akcie:

Musí dôjsť k prekonaniu uzamknutej a správne nainštalovanej a udržiavanej cylindrickej vložky MTL™800 (presah nainštalovanej cylindrickej vložky cez kovanie z vonkajšej strany nesmie byť väčšia ako 3mm) vniknutím za pomoci technického prostriedku (planžeta, pakľúč ai.) či hrubej sily (odvŕtaním, rozbitím alebo vylomením zámku vrátane kovania); k prekonaniu uzamknutej vložky nesmie prísť použitím ukradnutého kľlúča, nájdutého alebo inak vylákaného kľúča. K výmene vlastník nie je oprávnený v prípade, že cylindrická vložka nebola nainštalovaná v bezpečnostnom kovaní (certifikovaného podľa platného ČSN).

Postup pre uplatnenie:

Je potrebné predložiť protokol od polície SR/ČR o spáchaní trestného činu neoprávneného vniknutiu alebo vlúpaniu, s preukázateľnou škodou nad 400€ / 10 000CZK, kde prebieha vyšetrovanie. 

Ďalej budete potrebovať:

  • Doložiť fotografie poškodenej vložky vo dverách
  • Fyzicky doložiť cylindrickú vložku vrátane kľúčov
  • Doložiť doklad o kúpe (konkrétny typ a rozmer) cylindrickej vložky, s dátumom od 1.7.2022 a vyšším.

Viac informácii nájdete na stránke výrobcu: https://www.mul-t-lock.com/cz/cs/campaigns/garance-vymeny-mtl800 

Pridať nový komentár

3 + 2 =

20 rokov skúseností

Technická podpora

Držitelia Tech. licencie

Kamenná predajňa

Veľkoobchod maloobchod

test