Alarm Ajax a protipožiarne zabezpečenie budov

Ajax protipožiarna ochrana
Alarm Ajax a protipožiarne zabezpečenie budov
Fieldset

Hľadáte vhodný systém na zabezpečenie protipožiarnej ochrany svojej nehnuteľnosti ? Bezdrôtový systém Ajax je vhodným riešením nie len pre rodinné domy ale i pre rozľahlé bytové domy či veľké firmy. Vďaka šifrovaciemu protokolu Jeweller sú detektory schopné komunikovať s Hubom na vzdialenosť až 2000 metrov.

Pilotný projekt Ajax protipožiarnej ochrany v ČR

Firma Ajax v spolupráci s distribútorom zabezpečovacích systémov Ajax pre SR a ČR spustili pilotný projekt na zabezpečenie protipožiarnej ochrany bytových domov v ČR. V 12 rôznych bytových domoch rôznej veľkosti v meste Ostrava zabezpečili dodanie a montáž protipožiarneho zabezpečovacieho systému Ajax.

Na zabezpečenie protipožiarnej ochrany bol použitý Ajax Hub a pár zosilňovačov Ajax Rex. Na schodiskách boli použité Ajax FireProtect pričom obyvatelia bytových domov si taktiež mohli protipožiarne detektory FireProtect namontovať priamo do bytov.

V prípade detekcie požiaru detektorom FireProtect sa spustí vstavaná siréna, ktorá prebudí všetkých na poschodí. Okrem toho, boli obyvatelia bytových domov požiadaní aby si stiahli aplikáciu Ajax Security System. V prípade požiaru by tak okamžite dostali upozornenie na požiar priamo na ich mobilné telefóny.

Ak by sa situácia s požiarom nevyriešila do 1 minúty, automaticky by sa aktivovali všetky sirény v požiarnych detektoroch FireProtect a v budove by sa začala evakuácia.

V prípade záujmu o protipožiarne zabezpečenie vašej nehnuteľnosti nás neváhajte kontaktovať. Naši zamestnanci Vám ochotne poradia s výberom a inštaláciou zabezpečovacieho systému Ajax.

Pridať nový komentár

10 + 4 =

20 rokov skúseností

Technická podpora

Držitelia Tech. licencie

Kamenná predajňa

Veľkoobchod maloobchod

test