Bezpečnostné cylindrické vložky EVVA

Bezpečnostné cylindrické vložky EVVA
Fieldset
Tomáš Sýkora
18. 2. 2021
0 komentárov

Bezpečnostné cylindrické vložky EVVA ponúkajú najvyššie zabezpečenie dverí pomocou overenej technológie, vysokej kvality a funkčnosti. Premeňte svoje bezpečnostné dvere na skoro nedobytný trezor.

Rakúsky výrobca EVVA je zárukou kvality a bezpečnosti

Firma EVVA patrí k európskym špičkám v oblasti mechanických a elektronických prístupových systémoch. EVVA ponúka 5 mechanických platforiem cylindrických vložiek a to: MCS, ICS, 4KS, EPS-M a FPS.

Technológia MCS so systémom magnetického kódovania

Najvyššia modelová rada EVVA MCS ponúka unikátne spojenie mechanických a magnetických bezpečnostných prvkov. Vložka pozostáva z 8 magnetických rotorov, ktoré sa nachádzajú v útrobách vložky, ku ktorým sú priradené 4 magnety na kľúči. V prípade, že je do vložky vložený správny kľúč (so správnym kódovaním), rotory sa natočia do správnej pozície a vy tak môžete odomknúť svoje dvere. Ide o špeciálne, permanentné magnety, ktoré nie je možné dostupnými prostriedkami odmagnetizovať. Cyl. vložka EVVA MCS je taktiež chránená mechanickými prvkami. Mechanické kódovanie vložky je zaistené prostredníctvom špeciálneho profilu kľúča a riadenou detekciou požadovanej pozície stavítok. Pri otočení kľúča vo vložke dochádza k dvojitej kontrole správnosti kombinácie.   

Technológia ICS so systémom obojstranných kľúčov

Ide o stabilný systém, vhodný na veľké SGHK systémy pre školy, firmy či nemocnice. Platforma ICS ponúka osvedčený drážkový systém, odolný pozdĺžny profil a výrazný systém drážok s vnútornými zárezmi. Overenie kľúča pritom prebieha v 5 drážkach prostredníctvom 13 odpružených blokovacích prvkov a odolného pozdĺžneho profilu, čo zaisťuje vysokú bezpečnosť. Kľúč ICS je elegantný a špeciálne chránený proti kopírovaniu aj napr. prostredníctvom modernej 3D tlače.

Technológia 4KS so systémom drážok

Cylindrická vložka EVVA 4KS je stabilnejšia, silnejšia a bezpečnejšia. V útrobách vložky sa nachádza patentovaný mechanizmus, ktorý využíva princíp dekódovania kľúča bez pohyblivých pružín. Stavítka v cylindrickej vložke 4KS sa pohybujú po vyfrézovaných drážkach kľúča. Celkovo 12 neodpružených blokovacích kolíkov sa vďaka tvaru 6 drážok presunie do určitej polohy a overí sa 2 posuvnými závorami. Ploché, riadiace krivky na kľúči sú odolné proti opotrebeniu.  

Technológia EPS-M

Platforma EVVA EPS patri medzi overenú klasiku cylindrických vložiek. Technológia je založená na patentovom profile kľúča a odpruženom kolíkovom systéme. Platforma je chránená 5 aktívnymi prvkami s až 20 ďalšími pozíciami detekcie. Cylindrická vložka EVVA EPS sa hodí aj pre tvorbu SGHK systémov pre firmy , či v bytovej výstavbe.

Technológia FPS – dostupná kvalita za najlepšiu cenu

Cylindrická vložka EVVA FPS poskytuje vynikajúcu bezpečnosť a spoľahlivý komfort za prijateľnú cenu. Ide o cyl. vložku certifikovanú v III. Bezpečnostnej triede. V útrobách vložky sa nachádza rokmi overený, systém odpružených stavítok. Cylindrická vložka FPS je vhodná pre tvorbu malých uzamykacích systémov, pre zabezpečenie domov a bytov.

Pridať nový komentár

8 + 2 =

20 rokov skúseností

Technická podpora

Držitelia Tech. licencie

Kamenná predajňa

Veľkoobchod maloobchod

test