Digitálne kukátka, aké sú ich výhody ?

Digitálne kukátko Yale.
Digitálne kukátka, aké sú ich výhody ?
Fieldset
admin
29. 5. 2019
0 komentárov

Digitálne dverné kukátko (správne priezorník) v sebe spája výhody digitálnej kameryveľkej obrazovky, na ktorej môžete vidieť návštevníka stojaceho pred Vašimi dverami. Digitálne kukátka sú vhodnou alternatívou pre nízkych či starších ľudí a deti, pretože obraz môžu vidieť na veľkom displeji a to bez toho aby sa museli krvopotne naťahovať za priezorníkom.

Na trhu nájdeme množstvo priezorníkov od tých najzákladnejších, ktoré ponúkajú len možnosť real-time zobrazenia po stlačení tlačidla na obrazovke, až po tie najnáročnejšie vďaka ktorým môžete obraz sledovať cez mobilný telefón či tablet.

V ponuke máme aj také digitálne kukátka, ktoré z vonkajšej strany vyzerajú ako klasické. Tieto modely sú určené pre nenáročných zákazníkov, nakoľko neponúkajú rozšírené funkcie ako IR prísvit (nočné videnie), mikrofón, nahrávanie na SD kartu či funkciu zvončeka.

Digitálne kukátka ponúkajú nesporne veľa výhod, pár z nich si vymenujeme:

  1. Keď sledujete obraz z kamery, návštevník pred dverami o Vás nevie. Pri klasickom kukátku by ste museli odsunúť krytku priezoru a pozrieť sa, kto stojí pred dverami ale tým, že odkryjete priezor, Vaša návšteva už vie, že ste doma. Vďaka digitálnemu kukátku to nikto nezistí, pretože pri zapnutí obrazovky nič nesvieti.
  2. Vďaka veľkej obrazovke sú veľmi vhodné aj pre nižších či starších ľudí, nakoľko nie je nutné sa načahovať do priezorníku aby ste zistili kto stojí pred Vašimi dverami. Ďalšou nespornou výhodou je jednoduché ovládanie. Pri digitálnych kukátkach s automatickým PIR pohybovým senzorom, sa obrazovka digitálneho kukátka sama zapne, ak bude niekto stáť pred dverami a rovnako sa aj sama vypne čiže nie je nutný akýkoľvek zásah. Pri základných modeloch digitálnych kukátok stačí zväčša stlačiť maximálne 1 gombík na zapnutie obrazovky a ihneď uvidíte real-time záber z kamery.
  3. Moderné digitálne kukátka ponúkajú možnosť WIFI internetového spojenia, vďaka ktorému môžete komunikovať s návštevníkom pred Vašimi dverami prostredníctvom modernej a jednoduchej aplikácie, nech ste kdekoľvek.
  4. Funkcie alarmu – niektoré digitálne kukátka ponúkajú možnosť 24/7 sledovania priestoru pred Vašimi dverami. V prípade, že sa tam niekto dlhšie pohybuje, vyskočí Vám upozornenie priamo na mobilnú aplikáciu vo Vašom telefóne či tablete.
  5. Ukladanie obrazu na SD kartu – moderné digitálne kukátka ponúkajú aj takéto možnosti. V prípade Vašej neprítomnosti sa obraz z kamery nahrá na SD kartu a vy si môžete záznam pozrieť až po príchode domov.

Naša ponuka digitálnych kukátok

WIFI digitálne kukátka

VEIU PRO

 

  • IR nočný prísvit
  • PIR pohybový senzor
  • Wi-FI prenos
  • Uhol záberu kamery 180°
  • Obrazovka 7"  
Digitálne kukátka bez WIFI

MUL-T-LOCK GOTU +5140

 

  • IR nočný prísvit
  • PIR pohybový senzor
  • Uhol záberu kamery 104°
  • Obrazovka 4,3"  

 

Pozrite si našu kompletnú ponuku digitálnych dverných kukátok. Ak si nebudete vedieť vybrať, neváhajte sa na nás kedykoľvek obrátiť !

Pridať nový komentár

1 + 1 =

20 rokov skúseností

Technická podpora

Držitelia Tech. licencie

Kamenná predajňa

Veľkoobchod maloobchod

test