Elektronická správa kľúčov pomocou elektronického sejfu Traka21

Elektronický sejf na kľúče Mul-T-Lock Traka21
Elektronická správa kľúčov pomocou elektronického sejfu Traka21
Fieldset
Tomáš Sýkora
12. 4. 2020
0 komentárov

Či už máte veľký vozový park alebo prevádzkujete veľkú firmu, kde neviete kto a kedy si zobral kľúče zo skladu, určite ste si položili už otázku ako jednoducho a efektívne vyriešiť distribúciu kľúčov tak, aby ste mali o tom okamžitý prehľad... Odpoveďou je elektronický kľúčový sejf Mul-T-Lock Traka 21.

Systém inteligentnej správy kľúčov v sebe kombinuje robustný dizajn s inovatívnou technológiou RFID. Pomocou tohto inteligentného sejfu môžete spravovať až 21 zväzkov kľúčov.

Mul-T-Lock Traka21 prináša hneď niekoľko výhod:

  • Uzamknutá skrinka na kľúče,
  • Vďaka inovatívnej technológii vám skrinka sama ukáže správne miesto na tie ktoré kľúče,
  • Užívatelia sa pred otvorením skrinky musia autorizovať heslom,
  • Po autorizácii sa skrinka otvorí a vyznačí, ktoré kľúče sú určené pre danú osobu,
  • Všetko sa zaznamenáva do pamäte inteligentného systému Traka21, takže máte prehľadné reporty kto a kedy si zobral aké kľúče.

Elektronický sejf Traka 21 je vlastne kovová skrinka kombinovaná s inteligentným manažmentom kľúčov. Jednotlivé Zväzky kľúčov sú zavesené na tzv. iFob. Vo vnútri skrinky je miesto pre až 21 takýchto iFobov.

Každý iFob má v sebe umiestnenú RFID technológiu, vďaka ktorej systém vyhodnocuje či daný iFob patrí do danej pozície. Po zasunutí iFobu do správnej pozície sa pozícia uzamkne a nie je ho možné vybrať ... daný zväzok kľúčov je možné vybrať aj po prihlásení sa do systému pomocou PIN kódu. Všetky pozície sú vyznačené LED technológiou, takže viete kam daný kľúč patrí. Miesto, kde máte daný zväzok kľúčov vrátiť je vyznačené aj na veľkom dotykovom displeji, na dverách sejfu.

Inteligentný sejf na kľúče Traka21 je napájaný zo siete s možnosťou voliteľnej zálohovej batérie. Inštalácia je veľkmi jednoduchá – skrinka sa pripevňuje 4 skrutkami do steny.

Nastavenie systému prebieha intuitívne priamo na dotykovej obrazovke. Systém je plne preložený do Češtiny, takže sa v ňom zorientuje naozaj každý. V prípade potreby exportu údajov zo systému Traka21 je možné použiť USB kľúč. Všetky reporty sú uložené v excelovskom súbore.

Kedy je dobré uvažovať nad elektronickou správou kľúčov:

Nad inteligentným systémom správy kľúčov Mul-T-Lock Traka21 uvažujte v prípade, že potrebujete vo firme automaticky prideľovať kľúče a zároveň mať prehľad kto si ich kedy zobral (napr. taxislužby či firmy s veľkým vozovým parkom). Vďaka Mul-T-Lock Traka21 získate okamžitý prehľad o všetkých kľúčoch.

Produktové video k systému Traka21:

Pridať nový komentár

1 + 18 =

20 rokov skúseností

Technická podpora

Držitelia Tech. licencie

Kamenná predajňa

Veľkoobchod maloobchod

test