Mul-T-Lock ENTR

Mul-T-Lock Entr
Mul-T-Lock ENTR
Fieldset
Anonymný
10. 5. 2019
0 komentárov
ENTR je jednoduchým riešením, ako vylepšiť vaše dvere a ich zámok. Nahraďte starú cylindrickú vložku, nainštalujte ENTR a práve ste vytvorili svoj vlastný prístupový systém. Vysoká bezpečnosť cylindrických vložiek Mul-T-Lock poskytuje v kombinácii s novými technológiami v podobe ENTRu bezpečný a pohodlný prístupvý systém k vášmu domu. Máte hneď niekoľko možností ako odomknúť vaše dvere, nastaviť prístupové práva pre konkrétnych užívateľov a konkrérne časy a čo viac, umožnuje vám odomknúť pomocou webovej aplikácie, otlačku prstu,bezdrôtovej klávesnice či diaľkového ovládača.

Mul-T-Lock ENTR

Smartphone

S ENTR webovou aplikáciou môžete odomykať či zamykať vaše dvere priamo z vášho smartphonu, tabletu či ďalšieho zariadenia s technolódiou Bluetoot, čo vám dáva 24/7 prehľaď a možnosť ovládania.

  • Vytvorte, duplikujte a použite virtuálne kľúče ku vstupu do vaších dverí priamo z vášho smartphonu, tabletu či akéhokoľvek Bluetooth zariadenia.
  • Využíva kryptovanú Bluetooth technológiu bez závislosti na pokrytí bezdrôtovou sieťou.
  • Získava informácie o zamknutí / odomknutí dverí či aktuálnom stave batérie
  • Vlastný managment virtuálnych kľúčov ktorý umožnuje riadenie prístupu k Vášmu bytu či domu.
  • Technická podpora priamo vo vašom telefóne.
 
 
 
 
 

Bezdrôtová klávesnica

Nechávate často kľúče niekde založené a neviede kde ? Využite bezdrôtovú klávesnicu s jednoduchým zadaním kódu. Preddefinujte si až 20 rôznych kódov. Akonáhle je kód zadaný do zariadenia, budete schopný bezpečne ovládať vaše dvere. Veľmi jednoduché na inštaláciu a programovanie.
 
 
 
 

Čítačka odtlačkov prstov

Ovládajte svoj ENTR pomocou biometrických údajov a tým si môžete zaistiť najvyššie zabezpečenie. Čítačka otlačkov prstov vám umožňuje zadať až 20 rôznych užívateľských otlačkov. Samozrejme je možné ich použiť v kombinácii s bezdrôtovou klávesnicou. Autorizácia (časové povolenie) je možné nastaviť pre jednotlivých užívateľov rôzne.
 
 
 
 
 

Diaľkové ovládanie

Prečo nosiť kľúče, keď môžete mať ďiaľkové ovládanie vašich smart dverí ? Jednoduché ovládanie, jednoduché dobíjanie. Samostatný diaľkový ovládač dokáže vaše dvere odomknúť z úctihodnej vzdialenosti a to ako zvonku tak aj zvnútra vašich dverí. Veľmi jednoduchá inštalácia či odinštalácia. Každý systém ENTR je schopný pojať až 20 diaľkových ovládačov.
 
 
 
 
 
 
 

Príslušenstvo k ENTR zámku

Wire-free nabíjačka ENTR Mul-T-Lock
Dve možnosti nabíjania - drôtové a bezdrôtové - môžete jednoducho a pohodlne udržať váš ENTR plne v chode a to veľmi ľahko. Batérie inštalované v jednotke ENTR sú veľmi výkonné a ekologicky šetrné. Štandartne dodávaný s nabíjačkou zo siete. Bezdrôtová nabíjačka len na objednávku
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Žiaľ inteligentný zámok Mul-T-Lock ENTR už nie je na našom území podporovaný a jeho predaj skončil. Namiesto neho máme v ponuke nový inteligentný zámok z dielne ASSA ABLOY - YALE Linus.
 
 

Pridať nový komentár

6 + 2 =

20 rokov skúseností

Technická podpora

Držitelia Tech. licencie

Kamenná predajňa

Veľkoobchod maloobchod

test