Nová Mul-T-Lock Platforma MTL300

Mul-T-Lock MTL300
Nová Mul-T-Lock Platforma MTL300
Fieldset
Tomáš Sýkora
2. 12. 2020
0 komentárov

Izraelská firma Mul-T-Lock uviedla na trh nové patentové cylindrické vložky MTL300. Ide o novú, vysoko bezpečnú no zároveň cenovo dostupnú platformu, ktorá je založená na osvedčenej technológii stavítok.

Bezpečnostné vložky MTL300 sú ideálnym riešením pre domácnosti a malé a stredné firmy. Platforma Mul-T-Lock MTL300 ponúka pokročilé patentované technológie a vysokú ochranu zodpovedajúcu svetovým štandardom. Vďaka patentovo chráneným profilom kľúča je nemožné kopírovanie kľúčov bez predloženia bezpečnostnej karty.

Platforma MTL300 je založená na overenom systéme 7 stavítok, pričom 6 stavítok je klasických a 1 stavítko je špeciálne, zdvojené teleskopické stavítko, ktoré je ovládané unikátnym zárezom na kľúči. Bezpečnostná vložka je certifikovaná na našom trhu v 3. bezpečnostnej triede, pričom vlastní aj certifikát NBÚ typ 2 (Tajné). Celá technológia MTL300 je chránená patentom do roku 2033.

Podľa projektového manažéra Mul-T-Lock Roya Zadikova si nová platforma MTL300 kladie za cieľ uspokojiť koncových spotrebiteľov nie len cenou ale i unikátnou a rokmi overenou technológiou.   

Pridať nový komentár

1 + 9 =

20 rokov skúseností

Technická podpora

Držitelia Tech. licencie

Kamenná predajňa

Veľkoobchod maloobchod

test