Trezorové dvere

Trezorové dvere
Fieldset
Anonymný
10. 5. 2019
0 komentárov

Trezorové dvere sú určené, predovšetkýcm pre trezorové miestnosti, ktoré si ľudia vytvárajú pre uloženie cenností vyššej hodnoty ale taktiež aj pre úschovu väčšieho počtu dlhých zbraní (napr. predajcovia zbraní). Trezorová miestnosť musí spĺňať zákonné požiadavky. Trezorové dvere sa vyrábajú v I. bezpečnostnej triede. V základe sú osádzané kľúčovým zámkom ale na prianie je možné dvere osadiť mechanickým kombinačným alebo elektronickým zámkom (za príplatok).

Trezorová miestnosť
Trezorová miestnosť je uzavretý chránený priestor, ktorý zodpovedá bezpečnostnej triede – najčastejšie I. bezpečnostnej triede. Trezorová miestnosť je ohraničená tehlovou stenou, vyliatou betónom, najlepšie železobetónom alebo postavená zo železných panelov. Hlavným vstupom sú trezorové dvere.  Trezorové dvere a výstavba trezorovej miestnosti sú vhodné pre sklady zbraní, trhavín, výbušnín a nábojov. Osvedčená je trezorová miestnosť na strelnici, kde sa hromadí väčší počet zbraní. Strelnica potom nemusí riešiť problém s množstvom uskladnenia zbraní v niekoľko trezoroch.

Panic room
Panic room je bezpečné miesto vo Vašej domácnosti, kde môžete zostať po dobu niekoľko hodín, napríklad keď sa niekto dostane do domu. Panic room a trezorové miestnosti sú najpopulárnejšie v USA. Panic room môže byť vybavená na pobyt niekoľko osôb po dobu niekoľko dní v prípade vážnejšieho útoku alebo nepriaznivého počasia. Veľkosť vnútorného priestoru je daná počtom osôb, ktoré ho budú používať, bez obáv o nahromadenie vydýchaného CO2.

V našej ponuke nájdete kvalitné trezorové dvere značky Rottner-tresor. Kompletnú ponuku trezorových dverí nájdete na nasledujúcom odkaze.

 

Pridať nový komentár

3 + 14 =

20 rokov skúseností

Technická podpora

Držitelia Tech. licencie

Kamenná predajňa

Veľkoobchod maloobchod

test