Trezory s vhadzovacím mechanizmom

Trezory s vhadzovacím mechanizmom
Fieldset
Anonymný
10. 5. 2019
0 komentárov

Vhadzovacie, depozitné alebo trezory s vhadzovacím mechanizmom sú vhodné všade tam kde je potrebné bezpečne odložiť financie, cennosti, kľúče, atď., pričom chceme aby k daným veciam mala prístup len obsluha daného trezoru.

Typickým príkladom sú benzínové pumpy, ale taktiež reštaurácie, obchody, banky a hotely, kde sa časť tržby priebežne vhadzuje do trezoru s vhadzovacím mechanizmom a tak je chránená proti krádeži.

Štrbina, ktorá slúži na vhadzovanie cenností do trezoru je úzka a konštruovaná tak, aby bol trezor ďalej naozaj bezpečný a plnil si svoju funkciu ochrany cenností a majetku.

Vhadzovacie trezory sú vyrábané a certifikované v bezpečnostných triedach. Podľa stupňa ochrany by sme vhadzovacie štrbiny mohli rozdeliť na:

  • Štrbiny do trezoru
  • Dômyselné mechanizmy napríklad:
    • Vhadzovací trezor so šuplíkom
    • Vhadzovací trezor cez stenu.
  • Vhadzovacie trezory s vysokou bezpečnosťou

Štrbina do trezoru
Jednoduchý otvor do trezoru ľubovoľnej dĺžky a šírky pre pohodlné vhadzovanie napríklad obálky s peniazmi alebo auto kľúčov.

Vhadzovací trezor so šuplíkom
Vytiahnete šuplík, vložíte predmet ktorý sa po zavretí šuplíka prepadne do vhadzovacieho trezoru a tak je zabezpečené, že sa k nemu už nedá dostať. Šuplík tvorí pomyselný filter a v žiadnom okamžiku nie je do vhadzovacieho trezoru otvor.

Vhadzovací trezor cez stenu
Pri tomto trezore platí podobný princíp ako vhadzovacia štrbina lenže trezor sa nachádza v inej miestnosti alebo na druhej strane prepážky.

Vhadzovacie trezory s vysokou bezpečnosťou
Trezor s vhadzovacím otvorom / mechanizmom je náročnejší na konštrukciu, pretože je nutné zabezpečiť vysokú ochranu majetku vo vnútri trezora. Preto sú trezory vyrábané a certifikované v bezpečnostných triedach. Najčastejšie sa na trhu objavujú vhadzovacie trezory certifikované v I., II. a III. bezpečnostnej triede.

Pridať nový komentár

5 + 11 =

20 rokov skúseností

Technická podpora

Držitelia Tech. licencie

Kamenná predajňa

Veľkoobchod maloobchod

test