Zabezpečenie dodávok pomocou Mul-T-Lock ArmaDLock

Zabezpečenie dodávok pomocou Mul-T-Lock ArmaDLock
Zabezpečenie dodávok pomocou Mul-T-Lock ArmaDLock
Fieldset
Tomáš Sýkora
12. 4. 2020
2 komentárov

Špeciálne zámky Mul-T-Lock ArmaDlock sa vyznačujú robustným dizajnom a jednoduchým ovládaním.

Všetky dodávkové vozidlá majú spoločné slabé miesto, a to sú originálne zámky, ktoré sa montujú vo výrobe. Posuvné bočné ako i zadné dvere bývajú zaistené blokovacím valcom, ktorý je možné vytlačiť a následne si dvere otvoriť.

S cieľom bojovať proti neautorizovanému otvoreniu auta prišla na trhu spoločnosť Mul-T-Lock so zámkom ArmaDlock. ArmaDlock je možné namontovať na akékoľvek dvere krídlové resp. posuvné dvere. Zamykanie zámku nevyžaduje kľúče, zámok jednoducho stačí zatlačiť a je zaistený. Samozrejmosťou je ochrana proti poveternostným podmienkam a vandalizmu.

Mul-T-Lock ArmaDlock je možné nainštalovať ako na bočné tak i na zadné dvere. V ponuke máme aj Set zámkov, ktoré sú zjednotené na spoločný kľúč. Pomocou zámku ArmaDLock zvýšite zabezpečenie svojho vyzodila na maximálnu úroveň.

Zámok je možné okrem dodávkových vozidiel použiť aj na zabezpečenie garážových dverí resp. všade tam kde sa používajú krídlové dvere.

Dostupné varianty zámku ArmaDlock:

  • Zámok ArmaDlock ako samostatný zámok
  • Set zámkov ArmaDlock určený na zabezpečenie dodávok (zámky sú zjednotené na spoločný kľúč)
  • Možnosť nakódovať do SGHK systému

 

Video pre inštaláciu zámku na zadné dvere

Video pre inštaláciu zámku na bočné dvere

Komentáre

Dobry den, Múlt-T-lock armadlock,existuje aj troj baleni na jeden kluc. Ja mám obidvoch stranach posuvne dvere. Dakujem za odpoved.

Dobrý deň, vieme zabezpečiť nakódovanie aj 3ks zámkov na spoločný kľúč. V prípade požiadavky nám môžete napísať mail na: info@sykoralock.sk Ďakujem

Pridať nový komentár

3 + 13 =

20 rokov skúseností

Technická podpora

Držitelia Tech. licencie

Kamenná predajňa

Veľkoobchod maloobchod

test